Εταιρεία

Το Coffee Pulse δημιουργήθηκε από το πάθος για τον καφέ. Η προσφορά καφέ από εθνικές και διεθνείς μάρκες είναι μία από τις σπεσιαλιτέ μας. Η ποιότητα και εξυπηρέτηση του πελάτη είναι υψίστης σημασίας.

 

Ψάχνετε για κόκκους καφέ για το σπίτι, στην εργασία ή για την επιχείρησή σας;

Το Coffee Pulse διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από κόκκους καφέ.
Έχουμε πάνω από 100 διαφορετικά μείγματα στη γκάμα μας. Αγοράζουμε τους περισσότερους κόκκους καφέ απευθείας από τον κατασκευαστή για να έχουμε πάντα φρέσκο καφέ. Οι περισσότερες από τις μάρκες καφέ που προσφέρουμε προέρχονται από την Ιταλία. Για παράδειγμα έχουμε ιταλικές μάρκες υψηλής ποιότητας όπως Illy , Lavazza , Kimbo , Danesi , Segafredo , Pelini , Vergnano , Bristot. Εξακολουθούμε να επεκτείνουμε την γκάμα μας και πάντα αναζητούμε νέους νόστιμους κόκκους καφέ.

 

Αγοράστε κόκκους καφέ Online

Όταν βρείτε τελικά την επιλογή των κόκκων καφέ σας, μπορείτε να τον αγοράσετε με ασφάλεια από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι παραγγελίες έως τις 15:00 αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Φυσικά μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας.

 

Τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε κόκκους καφέ

Είναι όλα σχετικά με την εμπειρία γεύσης. Κάποιοι βρίσκουν έναν μαλακό καφέ νόστιμο, μερικοί σαν μία υψηλή οξύτητα. Το γεγονός είναι ότι οι καλής ποιότητας κόκκοι καφέ έχουν ως αποτέλεσμα τον καλύτερο καφέ από τους καφέ κόκκους κακής ποιότητας. Η ποιότητα καθορίζεται, μεταξύ άλλων από την μηχανική ή χειροκίνητη συλλογή των μούρων από την εγκατάσταση καφέ. Με την χειροκίνητη επιλογή επιλέγονται 100% ώριμοι κόκκοι καφέ, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό με την συλλογή μηχανών. Συνήθως ο κανόνας ισχύει εδώ: όσο ακριβότερος είναι ο καφές, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα. Αν θέλετε να πιείτε έναν μαλακό καφέ, επιλέξτε κόκκους καφέ που αποτελούνται από 100% αραβικό. Όσο πιο εύρωστο τόσο πιο ζουμερό και υψηλότερη είναι η οξύτητα. Σας αρέσει ένας ισχυρός Espresso ή Capuccino ή το Latte Macchiato , στη συνέχεια παίρνετε σκούρους καβουρδισμένους κόκκους καφέ.

 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την γεύση του καφέ;

Παράγοντες όπως ο βαθμός άλεσης η ποσότητα αλεσμένου καφέ, η θερμοκρασία του νερού και το νερό που χρησιμοποιείται παίζουν σημαντικό ρόλο. Έτσι θα πρέπει να πειραματιστείτε ώστε να έχετε το τέλειο φλιτζάνι καφέ. Επίσης μην ξεχάσετε τη συντήρηση του καφετιού, ώστε να διατηρηθεί η υπέροχη γεύση του καφέ. Τα παλαιά υπολείμματα μπορούν να κάνουν την γεύση του καφέ πικρή και ξινή.